Buffelkoplamp met zijplaat Mitsubishi Outlander 2018-2021

Buffalo koplampbeschermer met skidplate voor Mitsubishi Outlander (2018-2021)

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermplaat met plaat heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: product niet compatibel met parkeersensoren en ACC cruise control

OT-R1870-04
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 689,76
€ 689,76 € 570,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 689 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 689 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mitsubishi Outlander koeienvanger met verstevigingsplaat (2018-2021)

De koeienvanger met skidplate voor de Mitsubishi Outlander is een essentieel accessoire voor off-road liefhebbers die op zoek zijn naar zowel een stoer uiterlijk als robuuste bescherming. Deze koeienvanger past perfect op je Mitsubishi Outlander en combineert functionaliteit en stijl op indrukwekkende wijze.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van de weg te weerstaan, of het nu gaat om ruwe wegen of verharde snelwegen. De stevige constructie biedt betrouwbare bescherming tegen mogelijke schokken, of het nu gaat om steenslag, boomtakken of andere onverwachte obstakels. U kunt dus vol vertrouwen de weg op, in de wetenschap dat uw Mitsubishi Outlander beschermd is tegen de grillen van de weg.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze koeienvanger is de geïntegreerde beschermplaat. Deze plaat is strategisch geplaatst om vitale onderdelen van uw auto, zoals de motor, transmissie en ophanging, te beschermen tegen mogelijke schade. Dit kenmerk is vooral belangrijk bij off-road rijden, omdat het ervoor zorgt dat uw Outlander bestand is tegen de meest extreme off-road uitdagingen.

Bij het ontwerp van deze koeienvanger is de esthetiek niet uit het oog verloren. Het strakke, eigentijdse ontwerp sluit naadloos aan bij de algehele esthetiek van uw Mitsubishi Outlander en voegt een vleugje robuustheid en vertrouwen toe aan uw voertuig. Bovendien zorgt de hoogwaardige coating ervoor dat de koeienvanger corrosiebestendig blijft en zijn glanzende uiterlijk behoudt, zelfs bij zware weers- en wegomstandigheden.

De montage van deze koeienvanger is ook relatief eenvoudig, wat betekent dat je geen geavanceerde technische vaardigheden nodig hebt om van de voordelen te genieten. Hij is ontworpen om precies over de bestaande bevestigingspunten van uw Outlander te passen, waardoor het installatieproces veel eenvoudiger is. Bovendien wordt het geleverd met alle benodigde onderdelen en instructies, zodat u het snel kunt installeren zonder onnodig gedoe.

Kortom, de Mitsubishi Outlander Front Bull Bar with Skid Plate is een onmisbaar accessoire voor eigenaren van dit model auto. Het biedt een indrukwekkende combinatie van bescherming, stijl en duurzaamheid, en is ontworpen om perfect op uw Mitsubishi Outlander te passen en is bovendien eenvoudig te installeren. Als u op zoek bent naar een oplossing om de stevigheid en het uiterlijk van uw voertuig te verbeteren, dan is deze koeienvanger een uitstekende keuze. Geniet van de gemoedsrust en het uiterlijk van uw Mitsubishi Outlander, of u nu op stadswegen of buiten de gebaande paden rijdt.

OT-R1870-04

Gegevensblad

Model
Mitsubishi Outlander
Type bar
plaque de protection