Buffelkoplamp met grille Mitsubishi Outlander 2018-2021

Buffalo Koplamp met Grille voor Mitsubishi Outlander (2018-2021)

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Koplampbeschermer met Grille heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: product niet compatibel met parkeersensoren en frontcamera

OT-R1870-00
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 712,63
€ 712,63 € 588,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 712 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 712 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mitsubishi Outlander koeienvanger met grille (2018-2021)

De koeienvanger met grille voor de Mitsubishi Outlander is het ultieme accessoire om de stijl en functionaliteit van uw voertuig te verbeteren. Ontworpen om betere bescherming te bieden en tegelijkertijd een vleugje robuustheid toe te voegen aan uw SUV, belichaamt deze koeienvanger een perfecte combinatie van vorm en functie.

Deze koeienvanger is met uitzonderlijke precisie vervaardigd en heeft een gedurfde, moderne esthetiek die naadloos aansluit bij het algemene uiterlijk van uw Mitsubishi Outlander. Het gestroomlijnde ontwerp past perfect bij de lijnen van de auto en voegt een dosis karakter toe zonder lomp over te komen. Het hoogwaardige staal dat is gebruikt voor de productie zorgt voor superieure schokbestendigheid en uitzonderlijke duurzaamheid, wat betekent dat uw koeienvanger jarenlang meegaat.

De geïntegreerde grille is een functioneel element dat een extra beschermingslaag toevoegt en er tegelijkertijd sportief uitziet. Het beschermt niet alleen de radiator van je Mitsubishi Outlander tegen rondvliegend puin, maar zorgt ook voor een stijlvolle en dynamische uitstraling. De grille is ontworpen met stijve staven die effectief tegen een stootje kunnen, zodat uw auto maximaal wordt beschermd.

Het installeren van deze koeienvanger is een eenvoudig, probleemloos proces. Stevige bevestigingsmiddelen zorgen voor een stevige pasvorm zonder de carrosserie van uw Mitsubishi Outlander te beschadigen. Bovendien is hij speciaal ontworpen om perfect op uw auto aan te sluiten, voor een naadloze installatie en probleemloze integratie.

Of u nu in de stad rijdt of off-road trekt, deze koeienvanger met grille biedt uitzonderlijke bescherming en verfraait tegelijkertijd het uiterlijk van uw Mitsubishi Outlander. De bouwkwaliteit, het intelligente ontwerp en de onmiskenbare stijl maken dit accessoire een ideale keuze voor bestuurders die prestaties en uiterlijk belangrijk vinden. Geef uw Mitsubishi Outlander een vleugje individualiteit en robuustheid met deze koeienvanger en geïntegreerde grille, en rijd met vertrouwen in de wetenschap dat uw voertuig klaar is voor elke uitdaging op de weg.

OT-R1870-00

Gegevensblad

Model
Mitsubishi Outlander
Type bar
Rooster