Buffel koplamp met dwarsbalk Mitsubishi L200 2019-...

Buffalo koplamp met dwarsbalk voor Mitsubishi L200 2019-...

De Buffalo beschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo guard heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees gehomologeerd

Opmerking: product niet compatibel met parkeersensoren en frontcamera

L200-R1970-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 570,58
€ 570,58 € 471,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 570 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 570 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffalo Hemelbekleding met dwarsbalk 2019 Mitsubishi L200-...

Dit opvallende accessoire is ontworpen voor de 2019 en latere Mitsubishi L200 en belichaamt de perfecte fusie van stoere styling en ongeëvenaarde functionaliteit. Met een ingenieus ontwerp en uitzonderlijke bouwkwaliteit is deze koeienvanger met imposante dwarsbalk de ultieme toevoeging voor off-road- en off-road-liefhebbers.

Het eerste wat opvalt is zijn imposante aanwezigheid. De koeienvanger is speciaal ontworpen als aanvulling op het krachtige silhouet van de L200 en voegt een vleugje agressie toe zonder afbreuk te doen aan de algehele esthetiek. Hij biedt robuuste bescherming tegen onvoorziene obstakels en botsingen, zodat je auto veilig blijft en er tegelijkertijd onmiskenbaar uitziet.

De dwarsbalk die in deze koeienvanger is geïntegreerd, voegt een extra dimensie toe aan de functionaliteit. Deze vergroot niet alleen de bescherming door frontale botsingen effectief te absorberen, maar biedt ook een extra bevestigingspunt voor diverse accessoires, zoals terreinverlichting, een lier of een kentekenplaathouder. Dankzij deze veelzijdigheid kun je je Mitsubishi L200 aanpassen aan je specifieke behoeften.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en met een hoge mate van precisie afgewerkt, waardoor hij een uitzonderlijke duurzaamheid garandeert onder alle rijomstandigheden. Hij is weer-, stoot- en krasbestendig, waardoor hij er jarenlang onberispelijk blijft uitzien.

Het monteren van deze koeienvanger met dwarsbalk op je Mitsubishi L200 is ook relatief eenvoudig, dankzij het slimme ontwerp dat perfect bij je auto past. Hij is ontworpen om naadloos over te gaan in de voorkant van de L200, waardoor een originele look ontstaat.

Kortom, deze koeienvanger met dwarsbalk is veel meer dan alleen een beschermend accessoire voor je Mitsubishi L200. Het is de perfecte combinatie van een gedurfd design en uitzonderlijke functionaliteit. Investeer in de veiligheid en visuele aantrekkingskracht van je voertuig terwijl je nieuwe horizonten verkent met dit premium accessoire. Ontdek wat je allemaal kunt bereiken met deze hoogwaardige koeienvanger voor de 2019 Mitsubishi L200 en latere modellen.

L200-R1970-03

Gegevensblad

Model
Mitsubishi L200
Type bar
Met dwarsbalk