Buffelbeschermer met beschermplaat Mitsubishi L200 2019-...

Buffalo koplampbeschermer met skidplate voor Mitsubishi L200 2019-...

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermplaat met plaat heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: product niet compatibel met parkeersensoren en frontcamera

L200-R1970-04
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 637,91
€ 637,91 € 527,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 637 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 637 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,37.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met zijplaat Mitsubishi L200 2019-...

De koeienvanger met skidplate ontworpen voor de Mitsubishi L200 is een robuust en functioneel accessoire dat het uiterlijk van je voertuig verbetert en tegelijkertijd extra bescherming biedt. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om perfect op je Mitsubishi L200 te passen.

De buitenkant van deze koeienvanger is zowel elegant als imposant en geeft je truck een stoer tintje. Het doordachte ontwerp biedt een gespierd uiterlijk dat klaar is voor elk terrein. Dankzij de gestroomlijnde vorm en hoogwaardige afwerking past hij harmonieus bij het algehele ontwerp van het voertuig, terwijl hij een esthetisch contrast vormt dat niet onopgemerkt blijft.

De geïntegreerde verstevigingsplaat geeft je auto extra veiligheid wanneer je off-road of op ruwe wegen rijdt. Hij beschermt de onderkant van je Mitsubishi L200 tegen mogelijke botsingen, puin en obstakels die je onderweg kunt tegenkomen. Deze skid plate is ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan, zodat de duurzaamheid van je investering gegarandeerd is.

Deze koeienvanger is niet alleen mooi en beschermend, maar ook bijzonder functioneel. Hij is ontworpen voor snelle en eenvoudige montage en past perfect op de voorkant van je Mitsubishi L200 zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Bovendien is hij ontworpen om de werking van de sensoren of geavanceerde veiligheidssystemen van je auto niet te verstoren, zodat de veiligheid en optimale prestaties van je truck gegarandeerd zijn.

Deze koeienvanger met beschermplaat is het ideale accessoire voor Mitsubishi L200-eigenaars die op zoek zijn naar stijl, bescherming en functionaliteit. Of je nu een fervent avonturier bent of een stadsrijder, dit accessoire geeft je truck karakter en beschermt hem tegen de grillen van de weg.

Geef je Mitsubishi L200 de bescherming en stijl die hij verdient met deze hoogwaardige koeienvanger en verstevigingsplaat. Dit accessoire is klaar voor elke uitdaging en is de ideale metgezel voor avonturen op en naast de weg, terwijl het een vleugje karakter aan je voertuig toevoegt.

L200-R1970-04

Gegevensblad

Model
Mitsubishi L200
Type bar
plaque de protection