Buffel koplamp met afdekplaat Dacia Duster 2018-2022

Buffalo koplampbeschermer met skidplate voor Dacia Duster 2018-2022

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermplaat met plaat heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

DUSTER-R1860-04-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 570,58
€ 570,58 € 471,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 570 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 570 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Dacia Duster koeienvanger met verstevigingsplaat 2018-2022

Deze robuuste koeienvanger is speciaal ontworpen om extra bescherming te bieden aan je Dacia Duster. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardig staal en biedt een solide bescherming tegen obstakels op de weg, zoals puin, takken en andere elementen. Het elegante, functionele ontwerp past harmonieus bij de esthetiek van uw auto.

De geïntegreerde verstevigingsplaat verhoogt de veiligheid van uw Dacia Duster door de onderkant van de auto te beschermen tegen mogelijke schade door onregelmatigheden op de weg. Het biedt ook een vleugje stijl en garandeert een uitstekende duurzaamheid.

Deze koeienvanger met beschermplaat is eenvoudig te installeren en is een praktische aanvulling voor veiligheidsbewuste Dacia Duster-eigenaren, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk en de functionaliteit van hun favoriete SUV. Kies deze kwaliteitsoplossing voor extra gemoedsrust tijdens uw off-road avonturen.

DUSTER-R1860-04-I

Gegevensblad

Model
Dacia Duster
Type bar
plaque de protection