Buffel koplamp zonder dwarsbalk Ford Raptor 2019-2022

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor 2019-2022 Ford Ranger Ramptor

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo koplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

RAPTOR-R1970-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffalo koplamp zonder dwarsbalk Ford Raptor 2019-2022

Ontdek de Buffalo Headliner speciaal ontworpen voor de 2019-2022 Ford Raptor modellen. Dit solide en functionele accessoire, verkrijgbaar via de aangegeven link, werd ontwikkeld om de veiligheid te verhogen en tegelijkertijd de esthetiek van je favoriete terreinwagen, de Ford Raptor, te verbeteren. Op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij de kenmerkende lijnen van je Ford Raptor, heeft deze buffelbeschermer een slank ontwerp dat de kenmerkende grille van het voertuig benadrukt.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, ontworpen om de veeleisende omstandigheden van off-road rijden te weerstaan, en biedt extra bescherming voor de voorkant van je voertuig tegen stoten en puin. Het ontwerp zonder dwarsbalk zorgt voor een strakke, eigentijdse look, terwijl de integriteit van het originele ontwerp van je Ford Raptor behouden blijft.

De installatie van deze buffelbeschermer is eenvoudig en ongecompliceerd en vereist geen grote aanpassingen aan uw voertuig. Hij wordt stevig bevestigd aan de bestaande structuur van je Ford Raptor, zodat hij goed past zonder de veiligheid of de structuur van de carrosserie aan te tasten.

Kortom, de Buffalo Headliner speciaal ontworpen voor 2019-2022 Ford Raptor modellen is een praktische en visueel aantrekkelijke toevoeging aan je off-road voertuig. Het op maat gemaakte ontwerp, de sterkte en het installatiegemak maken het de perfecte keuze voor Ford Raptor-eigenaren die zowel de bescherming als het uiterlijk van hun voertuig willen verbeteren terwijl ze over verschillende terreinen rijden. Ga naar de bovenstaande link voor meer informatie over dit topaccessoire.

RAPTOR-R1970-06-I

Gegevensblad

Model
Ford Raptor
Type bar
sans barre transversale