Buffalo koplamp zonder dwarsbalk Ford Kuga 2019-...

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor 2019 Ford Transit

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Model compatibel met parkeersensoren, maar niet compatibel met ST-Line

K-R1960-06
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2019 Ford Kuga koeienvanger zonder dwarsstang-...

Duik in de wereld van esthetische en functionele verbetering voor je 2019 Ford Kuga met deze koeienvanger zonder dwarsstang, speciaal ontworpen voor de avontuurlijke en veeleisende geest. Deze koeienvanger, die robuustheid en elegantie combineert, herdefinieert het concept van frontale bescherming door je auto een resoluut moderne en dynamische look te geven, terwijl de integriteit behouden blijft bij onvoorziene gebeurtenissen op de weg.

Deze met ingenieuze precisie vervaardigde koeienvanger onderscheidt zich door zijn ontwerp zonder dwarsstangen, waardoor hij er slank en stijlvol uitziet. Elk detail is zorgvuldig doordacht om harmonieus de lijnen van de 2019 Ford Kuga te volgen, waardoor een perfecte integratie met het oorspronkelijke ontwerp is gewaarborgd. Het ontbreken van een dwarsbalk draagt bij aan zijn aerodynamische en moderne uiterlijk, terwijl het robuuste karakter wordt geaccentueerd.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en belichaamt de combinatie van duurzaamheid en elegantie. De weer- en UV-bestendige beschermlaag zorgt er niet alleen voor dat de kleur en het uiterlijk na verloop van tijd behouden blijven, maar ook dat de koeienvanger bestand is tegen de elementen. Of het nu gaat om off-roadavonturen of stedelijke ritten, deze koeienvanger is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende en gepassioneerde bestuurders.

De montage van deze koeienvanger is kinderspel dankzij het doordachte ontwerp. De bevestigingspunten zijn discreet geïntegreerd voor een stevige grip, terwijl de perfecte compatibiliteit met de originele 2019 Ford Kuga bevestigingen het installatieproces sterk vereenvoudigt. Er zijn geen grote aanpassingen nodig, waardoor de structurele integriteit van je voertuig behouden blijft.

Kortom, deze dwarsbalkloze koeienvanger voor de 2019 Ford Kuga belichaamt de perfecte combinatie van vorm en functie. Hij biedt optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan de esthetiek en tilt je rijervaring naar een hoger niveau, zowel op steile wegen als in het dagelijkse stadsleven. Ontdek de samensmelting van moderne elegantie en off-roadprestaties met dit accessoire dat getuigt van een nauwgezet oog voor detail en een toewijding aan uitmuntendheid.

K-R1960-06

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type bar
sans barre transversale