Toyota ProAce City Verso Buffalo koplamp met grille 2019-...

Buffalo hoofdbeschermer met rooster voor Toyota ProAce City Verso 2019-...

De Buffalo bescherming is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

BCCR-V-R1960-00-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 646,81
€ 646,81 € 534,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 646 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 646 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,46.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Toyota ProAge City Verso 2019-...

De koeienvanger met grille voor de Toyota ProAge City Verso is een autoaccessoire dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Deze stevige metalen structuur is speciaal ontworpen om naadloos op te gaan in de voorkant van je auto en hem extra bescherming te bieden tegen mogelijke botsingen en steenslag, terwijl hij een onmiskenbaar modern stijlelement toevoegt.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van de weg te weerstaan, of het nu gaat om grind, rotsen of andere obstakels. Hij is ook voorzien van een opvallende grille die bijdraagt aan zowel de duurzaamheid als de esthetiek. De grille is ontworpen om de luchtstroom niet te belemmeren, zodat de motor van je Toyota ProAge City Furgon goed geventileerd blijft, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Naast zijn functionaliteit is deze koeienvanger ook een stijlvolle toevoeging aan je auto. Het strakke, moderne ontwerp past perfect bij de styling van de ProAge City Furgon en zorgt voor een agressievere en verfijndere esthetiek. Het visuele aspect van deze koeienvanger versterkt het robuuste imago van je voertuig en onderscheidt het op de weg.

Het installeren van deze koeienvanger is ook kinderspel, dankzij het specifieke ontwerp dat perfect past op de Toyota ProAge City Furgon. Hij sluit naadloos aan op de voorkant van je auto en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd voor een snelle en veilige montage.

Kortom, de koeienvanger met grille voor de Toyota ProAge City Furgon is meer dan zomaar een accessoire; het is een beschermende en stijlvolle toevoeging aan je voertuig. De stevige constructie, de opvallende grille en het stijlvolle ontwerp maken het een verstandige keuze voor bestuurders die de prestaties en het uiterlijk van hun Toyota ProAge City Furgon belangrijk vinden. Met dit onderdeel kun je vol vertrouwen de weg op, in de wetenschap dat je auto klaar is voor elke uitdaging die op je pad komt.

BCCR-V-R1960-00-I

Gegevensblad

Model
Toyota City Verso
Type bar
Rooster