Buffelkoplamp met dwarsbalk Toyota ProAce Verso 2016-...

Buffalo koplampbeschermer met dwarsbalk voor Toyota ProAce Verso 2016-...

De Buffalo guard is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PROACE-R1660-03-VERSO-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 677,06
€ 677,06 € 559,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 677 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 677 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,77.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk Toyota ProAce Verso 2016-...

De koeienvanger met dwarsbalk voor de Toyota ProAce biedt de perfecte combinatie van stoere styling en functionaliteit. Op maat gemaakt om perfect op je auto te passen, voegt deze koeienvanger een vleugje kracht en duurzaamheid toe aan je Toyota ProAce zonder afbreuk te doen aan zijn elegantie.

Het slanke, ergonomische ontwerp sluit naadloos aan bij de lijnen van je auto, terwijl het extra bescherming biedt tegen lichte schokken en de elementen van de weg. De dwarsstang voegt een extra dimensie toe aan zowel veiligheid als stijl, en versterkt de sterkte van de koeienvanger terwijl hij bijdraagt aan zijn onderscheidende visuele aanwezigheid.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van de weg en barre weersomstandigheden te weerstaan. Hij is ook eenvoudig en betrouwbaar te installeren, zodat je Toyota ProAce klaar is voor elk avontuur dat op je pad komt.

Kortom, de koeienvanger met dwarsbalk voor Toyota ProAce combineert elegantie, functionaliteit en bescherming om een complete oplossing te bieden voor autobewuste eigenaren die op zoek zijn naar zowel stijl als veiligheid op de weg.

PROACE-R1660-03-VERSO-I

Gegevensblad

Model
Toyota ProAce Verso
Type bar
Met dwarsbalk