Iveco Daily buffelbeschermer zonder dwarsbalk 2019-...

Buffalo guard zonder dwarsbalk voor Iveco Daily 2019-...

De Buffalo guard is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo guard heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

DAILY-R1970-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Iveco Daily koeienvanger zonder dwarsbalk 2019-...

De dwarsbalkloze koeienvanger voor de Iveco Daily biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze koeienvanger ontworpen om de ontberingen van off-road rijden te weerstaan en tegelijkertijd een opvallend accent aan je voertuig toe te voegen.

Het slanke, elegante ontwerp accentueert het stoere silhouet van de Iveco Daily, zonder afbreuk te doen aan het praktische aspect van deze bescherming. Dankzij de solide constructie en zorgvuldige afwerking biedt deze koeienvanger effectieve bescherming aan de voorkant van je voertuig tegen onvoorziene obstakels op de weg.

Bovendien biedt de afwezigheid van een dwarsbalk een onbelemmerd zicht op het radiatorrooster van het voertuig, waardoor de oorspronkelijke esthetiek van de Iveco Daily behouden blijft. Deze koeienvanger is ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij het algehele ontwerp van uw voertuig en biedt tegelijkertijd een discrete maar effectieve bescherming.

Kortom, de dwarsbalkloze koeienvanger die is ontworpen voor de Iveco Daily is een stijlvolle en functionele toevoeging aan je auto, die zowel robuuste bescherming biedt als er goed uitziet. Hij is perfect voor wie zowel veiligheid als stijl op de weg wil.

DAILY-R1970-06-I

Gegevensblad

Model
Iveco dagelijks
Type bar
sans barre transversale