Buffelkoplamp met grille Renault Trafic 2019-2021

Buffalo hoofdbeschermer met rooster voor Renault Trafic 2019-2021

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

TRAFIC-R1970-00-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelscherm met grille Renault Trafic 2019-2021

Het Buffelscherm met grille voor de Renault Trafic biedt de perfecte combinatie van bescherming en esthetiek voor je voertuig. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit buffelscherm zowel robuust als elegant en voegt het een onderscheidend tintje toe aan je auto.

De geïntegreerde grille voegt niet alleen extra bescherming toe aan de voorkant van je auto, maar verbetert ook het uiterlijk, waardoor het een ruigere, off-road look krijgt. De grille is ontworpen om schokken en steenslag te weerstaan, zodat je Renault Trafic veilig op de weg blijft.

De installatie van deze buffelbeschermer is eenvoudig en past perfect bij het silhouet van je auto, zonder afbreuk te doen aan het originele ontwerp. Naast de beschermende functie verfraait het de stijl van je Renault Trafic en verandert het in een voertuig dat zowel functioneel als elegant is.

Of u nu de veiligheid van uw voertuig op de weg wilt verbeteren of het een opvallend tintje wilt geven, het Buffle Screen with Grille voor Renault Trafic is de ideale keuze voor bestuurders die om hun voertuig geven. Met zijn uitzonderlijke bouwkwaliteit en zorgvuldige ontwerp is het klaar om elke uitdaging op de weg aan te gaan, terwijl het een vleugje stijl toevoegt aan uw Renault Trafic.

TRAFIC-R1970-00-I

Gegevensblad

Model
Renault Trafic
Type bar
Rooster