Buffelscherm zonder dwarsbalk Renault Master 2019-...

Buffalo koplamp zonder dwarsbalk voor Renault Master 2019-...

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo guard heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

MASTER-R1970-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Renault Master Kruisbalkloze Buffalo Hoofdbeschermer 2019-...

De Crossbarless Buffalo Guard ontworpen voor de Renault Master biedt de perfecte combinatie van robuuste styling en functionaliteit voor je voertuig. Het slanke, elegante ontwerp past harmonieus bij de esthetiek van je Renault Master en biedt tegelijkertijd effectieve bescherming tegen stoten en schokken.

Deze buffalo hemelbekleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitzonderlijk duurzaam en toch licht. Het ontwerp zonder dwarsbalk voegt een vleugje moderniteit en elegantie toe aan je voertuig, terwijl het gemakkelijk toegang biedt tot het motorcompartiment.

De installatie van deze Buffalo koplamp is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je voertuig. Hij is op maat gemaakt om perfect op de Renault Master te passen, zodat hij precies past en er consistent uitziet.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is deze buffelkoplamp zonder dwarsbalk ook ontworpen om je auto beter te beschermen bij een kleine botsing, waardoor de potentiële schade tot een minimum wordt beperkt. Het is een stijlvolle en functionele aanwinst voor je Renault Master, zodat je met vertrouwen kunt rijden terwijl je geniet van een opvallende look op de weg.

MASTER-R1970-06-I

Gegevensblad

Model
Renault Meester
Type bar
sans barre transversale