Buffelscherm met grille Renault Master 2019-...

Buffelscherm met grill voor Renault Master 2019-...

Het Buffalo scherm is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Het Buffalo scherm met grill heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

MASTER-R1970-00-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met grille Renault Master 2019-...

De koeienvanger met grille voor de Renault Master is een robuust en functioneel accessoire dat je voertuig extra bescherming biedt en tegelijkertijd esthetisch oogt. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om schokken en zware wegomstandigheden te weerstaan, zodat de veiligheid van je auto en de inzittenden gegarandeerd is.

Het slanke, elegante ontwerp past harmonieus bij de esthetiek van de Renault Master, zonder afbreuk te doen aan de lijnen van het voertuig. Het geïntegreerde rooster biedt extra bescherming tegen vuil en vreemde voorwerpen en zorgt voor een optimale luchtcirculatie om de motor te koelen. Het voegt ook een opvallend vleugje stijl toe aan uw voertuig.

Deze koeienvanger is ontworpen voor een eenvoudige en nauwkeurige montage en past perfect op uw Renault Master. Hij is voorzien van sterke bevestigingen die voor een stevige bevestiging zorgen, zonder dat er grote aanpassingen aan je voertuig nodig zijn.

Kortom, de koeienvanger met rooster voor de Renault Master is het ideale accessoire om je voertuig beter te beschermen en er tegelijkertijd een vleugje stijl aan toe te voegen. Dankzij het zorgvuldige ontwerp en de functionaliteit is dit de ideale keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over de veiligheid en het uiterlijk van hun voertuig.

MASTER-R1970-00-I

Gegevensblad

Model
Renault Meester
Type bar
Rooster