Buffel koplamp met dwarsbalk Opel Vivaro 2014-2019

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Opel Vivaro 2014-2019

De buffelkoplampbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 60 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

RON-R1460-03-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 504,51
€ 504,51 € 416,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 504 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 504 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk Opel Vivaro 2014-2019

De koeienvanger met dwarsbalk voor Opel Vivaro is een robuust en veelzijdig accessoire dat bescherming en functionaliteit voor je voertuig combineert. Deze koeienvanger is speciaal ontworpen om perfect op de Vivaro te passen en biedt een complete oplossing voor de uitdagingen van de weg.

deze koeienvanger is gemaakt van sterke, resistente materialen en biedt een betere bescherming tegen mogelijke schokken en stoten. Het slimme ontwerp bevat een dwarsbalk die de structuur versterkt en extra bescherming biedt aan de voorkant van je auto, terwijl het een onmiskenbaar sportieve look toevoegt.

Naast de beschermende functie voegt deze koeienvanger met dwarsstang een opvallend vleugje stijl toe aan uw Opel Vivaro. Het elegante en agressieve ontwerp verbetert het algehele uiterlijk van de auto en onderscheidt hem van andere modellen. Hij is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de originele vormgeving van de Opel Vivaro, waardoor een unieke en dynamische look ontstaat.

Naast bescherming en stijl biedt deze koeienvanger ook praktische functionaliteit dankzij de dwarsbalk. Je kunt hem gebruiken om extra accessoires aan te bevestigen, zoals extra verlichting, lieren of andere uitrusting, waardoor het een veelzijdige toevoeging aan je voertuig is.

De installatie van deze koeienvanger is relatief eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je voertuig. Hij past perfect in de bestaande bevestigingspunten op de 2016 Citroën Jumper en zorgt voor een stevige en veilige installatie.

Samengevat is Steeler's 2016 Citroën Jumper Front Bull Bar with Crossbar een accessoire van hoge kwaliteit dat uitzonderlijke bescherming, functionaliteit en stijl biedt. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming op de weg of een sportieve look wilt toevoegen aan je Citroën Jumper, deze bull bar voldoet aan al je behoeften. Vertrouw op Steeler voor een betrouwbaar en duurzaam product dat aan al je verwachtingen voldoet.

RON-R1460-03-I

Gegevensblad

Model
Opel Vivaro
Type bar
Met dwarsbalk