Buffalo Koplamp met Grille Opel Vivaro 2014-2019

Buffalo Hemelbekleding met Grill voor Opel Vivaro 2014-2019.

Verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

RON-R1460-00-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met grille Opel Vivaro 2014-2019

De koeienvanger met grille voor de Opel Vivaro is een robuust en functioneel stuk bescherming dat stijl en nut combineert. Deze koeienvanger is op maat gemaakt om perfect op je auto te passen en biedt extra bescherming aan de voorkant van je Movano en voegt tegelijkertijd een vleugje karakter toe.

Het ontwerp van hoogwaardig staal staat garant voor uitzonderlijke duurzaamheid, is bestand tegen de ontberingen van de weg en beschermt uw auto effectief tegen lichte botsingen, steenslag en andere potentiële schade. De geïntegreerde grille voegt een moderne esthetiek toe en beschermt de radiator en andere belangrijke onderdelen van je Opel Vivaro tegen steenslag.

Bovendien is deze koeienvanger ontworpen met het oog op een eenvoudige installatie, waardoor de montage minder rompslomp met zich meebrengt. Hij past harmonieus bij het uiterlijk van uw Vivaro en verbetert het exterieur zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Kortom, de koeienvanger met grille voor Opel Vivaro is een ideale oplossing voor bestuurders die zich zorgen maken over de bescherming van hun voertuig en het tegelijkertijd een stijlvol, modern uiterlijk willen geven. Het is het perfecte accessoire voor wie stijl en veiligheid op de weg wil combineren.

RON-R1460-00-I

Gegevensblad

Model
Opel Vivaro
Type bar
Rooster