Buffalo hoofdbeschermer met beschermplaat Opel Movano 2019-...

Buffalo koplampbeschermer met skidplate voor Opel Movano 2019-...

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met beschermplaat heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

MOVANO-R1970-04-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 570,58
€ 570,58 € 471,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 570 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 570 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met beschermplaat 2019 Opel Movano-...

De koeienvanger met beschermplaat voor de 2019 Opel Movano is een robuust en functioneel accessoire dat een vleugje stijl en bescherming toevoegt aan je auto. Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om perfect op je Opel Movano te passen, zodat je verzekerd bent van een nauwkeurige pasvorm en eenvoudige installatie.

Deze koeienvanger heeft een geïntegreerde beschermplaat die uw auto effectief beschermt tegen lichte schokken en steenslag, zodat de carrosserie van uw Opel Movano vrij blijft van krassen en beschadigingen. Bovendien voegt het elegante ontwerp een robuuste esthetiek toe aan uw auto, waardoor deze er beter uitziet.

Naast de esthetische aantrekkingskracht biedt deze koeienvanger met verstevigingsplaat een verhoogde functionaliteit door een betere bescherming te bieden voor uw auto wanneer u off-road of op ruwe wegen rijdt. Hij kan ook worden gebruikt om accessoires zoals extra verlichting te ondersteunen, waardoor de zichtbaarheid in moeilijke rijomstandigheden wordt verbeterd.

Kortom, de Front Bull Bar with Skid Plate voor 2019 Opel Movano is een essentieel accessoire voor eigenaren die op zoek zijn naar zowel extra bescherming voor hun voertuig als een esthetische toevoeging die het robuuste karakter ervan versterkt. Dankzij de nauwkeurige pasvorm en duurzaamheid is dit accessoire een ideale keuze om zowel de functionaliteit als het uiterlijk van je Opel Movano te verbeteren.

MOVANO-R1970-04-I

Gegevensblad

Model
Opel Movano
Type bar
plaque de protection