Volkswagen T6.1 buffelkoplamp zonder dwarsbalk 2019-...

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor Volkswagen T6.1 van 2019-...

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Het model is niet compatibel met parkeersensoren of ACC

T6.1-R1970-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 460,04
€ 460,04 € 380,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 460 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 460 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volkswagen T6.1 dwarsbalkloze buffelbeschermer 2019-...

De Volkswagen T6.1 Crossbarless Buffalo Guard is een robuust en stijlvol accessoire. Deze buffelbeschermer is op maat gemaakt om perfect op je voertuig te passen en is ontworpen om meer bescherming te bieden terwijl de esthetiek van je Volkswagen behouden blijft T6.1.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze buffelbeschermer ontworpen om de ontberingen van off-road rijden en gevarieerde wegomstandigheden te weerstaan. Het slanke, gestroomlijnde ontwerp sluit naadloos aan op de voorkant van je Volkswagen T6.1 en voegt een vleugje stijl toe terwijl de integriteit van de originele lijnen van het voertuig behouden blijft.

Naast zijn opvallende uiterlijk biedt deze buffelbeschermer extra bescherming voor de voorkant van je Volkswagen T6.1 tegen lichte botsingen, puin en andere potentiële obstakels. Zonder dwarsbalk optimaliseert hij het zicht en de luchtstroom, terwijl de aerodynamische verstoring tot een minimum wordt beperkt.

De installatie van deze buffelbeschermer is vereenvoudigd dankzij een intelligent ontwerp dat zich aanpast aan de bestaande bevestigingspunten van je Volkswagen T6.1.. Dit garandeert een veilige montage zonder dat er grote aanpassingen aan je voertuig nodig zijn.

Kortom, de Volkswagen T6.1 Crossbarless Buffalo Headliner combineert functionaliteit en esthetiek, biedt meer bescherming terwijl het onderscheidende karakter van je voertuig behouden blijft. Of het nu voor off-road avonturen is of voor dagelijks gebruik, dit accessoire voegt een laag stevigheid toe en verbetert tegelijkertijd het uiterlijk van je Volkswagen T6.1.

T6.1-R1970-06-I

Gegevensblad

Model
VW T6.1
Type bar
sans barre transversale