Volkswagen Caddy 2010-2020 buffelbeschermer met bodemplaat

Buffalo koplamp met afdekplaat voor Volkswagen Caddy 2010-2020

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffalo guard heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

CADDY-R1070-04-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffelbeschermer met beschermplaat Volkswagen Caddy 2010-2020

Dit robuuste accessoire is ontworpen voor de VW Caddy en biedt een optimale combinatie van functionaliteit en bescherming. De koeienvanger met beschermplaat is speciaal ontworpen voor modellen van 2010 tot 2015 en zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en een harmonieuze integratie met de esthetiek van het voertuig.

De solide stalen structuur biedt essentiële bescherming voor je auto tegen mogelijke botsingen en wegpuin, terwijl de integriteit van de carrosserie behouden blijft. De geïntegreerde beschermplaat verhoogt de veiligheid door de motor en andere essentiële mechanische onderdelen te beschermen.

Naast de functionele voordelen is deze koeienvanger ook ontworpen om het uiterlijk van de VW Caddy aan te vullen en het een stoere en avontuurlijke look te geven. De zorgvuldige afwerking en het elegante ontwerp maken het een esthetische toevoeging aan je auto, terwijl het een vleugje karakter toevoegt.

Al met al biedt deze koeienvanger met skidplate essentiële bescherming en verfraait hij tegelijkertijd het uiterlijk van je VW Caddy, waardoor het een ideale keuze is voor wie zowel stijl als veiligheid zoekt voor zijn voertuig.

CADDY-R1070-04-I

Gegevensblad

Model
VW Caddy
Type bar
plaque de protection