Buffelscherm met grille Volkswagen Caddy 2010-2020

Buffelscherm met grill voor Volkswagen Caddy van 2010-2020

De Buffalo Screen is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met Grill heeft een diameter van 70mm en is 2mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

CADDY-R1070-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volkswagen Caddy 2010-2020 koeienvanger met grille

De koeienvanger met grille, ontworpen voor Volkswagen Caddy-modellen geproduceerd tussen 2010 en 2020, is een esthetische en functionele optie die zowel stijl als bescherming toevoegt aan je auto. Deze op maat gemaakte koeienvanger past perfect op je Caddy en is een robuuste oplossing om het uiterlijk van je auto te verbeteren en tegelijkertijd de weerstand tegen lichte schokken te verhogen.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze koeienvanger is de geïntegreerde grille, die een vleugje verfijning toevoegt aan de voorkant van je Volkswagen Caddy. Deze grille ziet er niet alleen goed uit op je auto, maar biedt ook extra bescherming tegen wegvuil, zoals stenen of brokstukken. Bovendien zorgt het voor een optimale luchtstroom naar de radiateur, waardoor de motor niet oververhit raakt.

De koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid die bestand is tegen zware wegomstandigheden. De montage is over het algemeen eenvoudig, omdat de bull bar direct op de bestaande bevestigingspunten van je Caddy past, zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn.

Samengevat is de koeienvanger met grille voor Volkswagen Caddy 2010-2020 een stijlvol en functioneel accessoire dat het uiterlijk van je auto verbetert en tegelijkertijd meer bescherming biedt tegen kleine botsingen en steenslag. Het is op maat gemaakt om perfect op je Caddy te passen en gemaakt van kwaliteitsmaterialen om een lange levensduur te garanderen. De installatie is relatief eenvoudig, waardoor het een verstandige keuze is voor wie op zoek is naar zowel stijl als nut voor zijn auto.

CADDY-R1070-I

Gegevensblad

Model
VW Caddy
Type bar
Rooster