Buffelkoplamp met beschermplaat Mercedes Vito 2020-...

Buffelkoplamp met afdekplaat voor Mercedes-Benz Vito 2020-...

De buffelbeschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelbeschermer met plaat heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

VITO-R2070-04
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 748,45
€ 748,45 € 618,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 748 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 748 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Mercedes Vito 2020 koeienvanger met bodemplaat-...

Ontdek de koeienvanger met zijplaat op maat gemaakt voor de Mercedes-Benz Vito 2020-modellen-.... Deze koeienvanger is vervaardigd met oog voor detail en combineert stijl en functionaliteit om uw auto uitzonderlijk goed te beschermen.

Met zijn elegante en robuuste design verfraait deze koeienvanger niet alleen het uiterlijk van uw Mercedes-Benz Vito 2020-... maar biedt ook een extra veiligheidslaag tegen lichte aanrijdingen. De geïntegreerde beschermplaat biedt extra bescherming door gevoelige onderdelen van uw voertuig te beschermen tegen steenslag, stenen en andere mogelijk schadelijke obstakels.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitvoerig getest om bestand te zijn tegen de meest veeleisende wegomstandigheden, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is. De nauwkeurige en eenvoudige montage past perfect bij uw Mercedes-Benz Vito 2020-... en garandeert optimale compatibiliteit en probleemloze installatie.

Of u nu het uiterlijk van uw voertuig wilt verfraaien of extra bescherming wilt bieden, de koeienvanger met beschermplaat is de ideale keuze. Maak van elke reis een zelfverzekerde reis door uw Mercedes-Benz Vito 2020-.... uit te rusten met dit hoogwaardige accessoire. Koop hem nu op onze website en geniet van de gemoedsrust die u ervaart als u weet dat uw auto is uitgerust voor uiteenlopende situaties op de weg.

VITO-R2070-04

Gegevensblad

Model
Mercedes Vito
Type bar
plaque de protection