Buffel koplamp met dwarsbalk Fiat Ducato Camper 2006-2014-2016

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Fiat Ducato Camper van 2006-2014-2016

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermer met rooster heeft een diameter van 70mm en is 2mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

DUCATOV2-R0070-03-N
new: halfglanzend zwart
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 523,95
€ 523,95 € 433,02
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 523 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 523 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Bufferscherm met dwarsbalk Fiat Ducato Camper 2006-2014-2016

Deze koeienvanger is een samensmelting van stoere looks en stijlvolle functionaliteit, gemaakt voor moderne avonturiers die op zoek zijn naar extra bescherming en een indrukwekkend uiterlijk.

Deze koeienvanger is vervaardigd met uitzonderlijke aandacht voor detail en expertise, en is ontworpen om perfect te passen bij het silhouet van de Fiat Ducato Camper. De stevige, duurzame structuur biedt extra bescherming tegen lichte schokken, puin en moeilijke wegomstandigheden, terwijl de integriteit van het voertuig behouden blijft.

Een uniek kenmerk van deze koeienvanger is de dwarsbalk, die zowel praktische functionaliteit als onderscheidende stijl toevoegt. De dwarsstang biedt een veilig platform voor het bevestigen van accessoires zoals extra verlichting, antennes of andere apparatuur. Het voegt ook een esthetisch tintje toe, dat het uiterlijk van je terreinwagen verfraait.

De installatie van deze koeienvanger met dwarsstang is eenvoudig en nauwkeurig, en sluit naadloos aan op de originele structuur van het voertuig zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. Dit zorgt voor een naadloze integratie en duurzaamheid op lange termijn.

Kortom, het Fiat Ducato Camper voorspatbord met dwarsbalk combineert bescherming, stijl en functionaliteit voor camperliefhebbers die op zoek zijn naar een oplossing van topkwaliteit. Verken vol vertrouwen nieuwe horizonten en voeg een vleugje robuuste elegantie toe aan je voertuig met deze uitzonderlijk ontworpen koeienvanger.

DUCATOV2-R0070-03-N

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Fiat Ducato Camper
Type bar
Met dwarsbalk