Buffel koplamp met beschermplaat Fiat Ducato Camper 2006-2014-2016

Buffelkoplamp met zijplaat voor Fiat Ducato Camper van 2006-2014-2016

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermplaat met rooster heeft een diameter van 70mm en is 2mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDUCATOV2-R0070-00-N
new: halfglanzend zwart
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 628,96
€ 628,96 € 519,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 628 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 628 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,28.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met verstevigingsplaat Fiat Ducato Camper 2006-2014-2016

Ontdek onze koeienvanger met zijplaat, speciaal ontworpen om het uiterlijk en de veiligheid van je voertuig te verbeteren.

Onze koeienvanger is op maat gemaakt om perfect op je Fiat Ducato Camper te passen en biedt een robuuste, moderne look terwijl hij tegelijkertijd uitzonderlijke bescherming biedt tegen obstakels op de weg. Deze sterke koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de uitdagingen van off-road rijden en buitenavonturen te weerstaan.

De geïntegreerde beschermplaat voegt een extra verdedigingslaag toe door de onderkant van je auto te beschermen tegen botsingen en mogelijke schade. Of het nu op hobbelige wegen of ruw terrein is, onze koeienvanger met beschermplaat zorgt voor gemoedsrust door je auto in topconditie te houden, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

De installatie is eenvoudig en nauwkeurig en zorgt voor een perfecte pasvorm zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van je Fiat Ducato Camper. Geniet van de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met onze koeienvanger met beschermplaat.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en prestaties voor je Fiat Ducato Camper. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze koeienvanger met zijplaat en bereid je voor op een verbeterde rijervaring, waarbij veiligheid en esthetiek in perfecte harmonie samenkomen.

PBDUCATOV2-R0070-00-N

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Fiat Ducato Camper
Type bar
plaque de protection