Buffel koplamp met afdekplaat Fiat Ducato 2016

Buffelkoplamp met zijplaat voor 2016 Fiat Ducato

De buffelkoplampbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met skidplate heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDUCATOV2-R0070-00
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met verstevigingsplaat Fiat Ducato 2016

De front bull bar met skid plate voor de 2016 Fiat Ducato van Steeler is een robuust en functioneel accessoire dat is ontworpen om je voertuig optimaal te beschermen. Specifiek ontworpen om perfect te passen op de 2016 Fiat Ducato, combineert deze bull bar veiligheid en stijl.

Gefabriceerd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is deze bull bar gemaakt van sterke, slijtvaste materialen, waardoor superieure bescherming tegen hobbels, stoten en puin op de weg wordt gegarandeerd. De geïntegreerde beschermplaat dekt de onderkant van je auto effectief af en biedt extra bescherming tegen mogelijke schade door obstakels op de weg.

Naast de beschermende functie geeft deze koeienvanger met beschermplaat je Fiat Ducato een robuuste look. Het elegante, agressieve ontwerp verbetert het algemene uiterlijk van het voertuig en onderscheidt het van andere modellen. Het is speciaal ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij de originele styling van de Fiat Ducato, waardoor een unieke en onderscheidende look ontstaat.

De installatie van deze koeienvanger is relatief eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan uw voertuig. Hij past perfect in de bestaande bevestigingspunten van de 2016 Fiat Ducato en zorgt voor een solide en veilige installatie.

Samengevat is de 2016 Fiat Ducato koeienvanger met skid plate van Steeler een accessoire van hoge kwaliteit dat optimale bescherming biedt en tegelijkertijd een vleugje stoere stijl toevoegt aan je voertuig. Vertrouw op Steeler om u te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam product dat zal voldoen aan al uw behoeften op het gebied van bescherming en styling.

PBDUCATOV2-R0070-00

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Fiat Ducato
Type bar
plaque de protection