Buffel koplamp met grill Fiat Ducato 2016

Buffelkoplamp met grill voor 2016 Fiat Ducato

De buffelbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met grill heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDBJ-R0070-00-DUCATO-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met grill Fiat Ducato 2016

Steeler's bull bar met grill voor de 2016 Fiat Ducato is een premium accessoire, ontworpen om optimale bescherming te bieden en een esthetisch aangename touch aan je voertuig toe te voegen. Specifiek vervaardigd om perfect te passen op de 2016 Fiat Ducato, biedt deze bull bar een complete oplossing voor de uitdagingen van de weg.

Vervaardigd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn uitmuntendheid en duurzaamheid, is deze koeienvanger gemaakt van robuuste, slijtvaste materialen, waardoor een superieure bescherming tegen potentiële stoten en botsingen wordt gegarandeerd. Het elegante, gedurfde ontwerp verbetert het algehele uiterlijk van uw Fiat Ducato en geeft het een kenmerkende stijl.

De koeienvanger heeft een geïntegreerde grille en biedt een dubbele functionaliteit. Hij beschermt uw auto tegen vuil, stenen en insecten en zorgt tegelijkertijd voor een goede luchtstroom om de motor te koelen. Deze combinatie van bescherming en functionaliteit maakt het een veelzijdig en praktisch accessoire voor je Fiat Ducato.

De montage van deze bull bar is eenvoudig en wordt gedaan met behulp van de bestaande bevestigingspunten op je 2016 Fiat Ducato, waardoor je verzekerd bent van een solide en veilige installatie.

Samengevat is de 2016 Fiat Ducato bull bar met grill van Steeler een accessoire van hoge kwaliteit dat zowel effectieve bescherming als verbetering biedt.

PBDBJ-R0070-00-DUCATO-I

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Fiat Ducato
Type bar
Rooster