Buffel koplamp zonder dwarsbalk Citroen Jumper 2016

Buffelkoplamp zonder dwarsbalk voor Citroën Jumper 2016

De buffelkoplamp is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp zonder dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDBJ-R0070-06-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 504,51
€ 504,51 € 416,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 504 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 504 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2016 Citroën Jumper koeienvanger zonder dwarsbalk

Steeler's 2016 Citroën Jumper koeienvanger zonder dwarsbalk is een kwaliteitsaccessoire dat optimale bescherming biedt met behoud van een stijlvol uiterlijk. Speciaal ontworpen om perfect te passen op de 2016 Citroën Jumper, is deze bull bar een ideale keuze voor bestuurders die de veiligheid van hun voertuig willen vergroten.

Vervaardigd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, is deze koeienvanger gemaakt van sterke, slijtvaste materialen, die een effectieve bescherming garanderen tegen potentiële stoten en botsingen. Het slanke, dwarsbalkloze ontwerp geeft je Citroën Jumper een verfijnde look, die harmonieus aansluit bij de originele styling.

Naast de beschermende functie biedt deze koeienvanger ook praktische voordelen. Je kunt er extra koplampen, antennes of andere accessoires op monteren, zodat je de koeienvanger aan je eigen wensen kunt aanpassen.

De installatie van deze koeienvanger is relatief eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je voertuig. Hij is ontworpen om stevig aan te sluiten op de bestaande bevestigingspunten van de 2016 Citroën Jumper, zodat je verzekerd bent van een veilige installatie.

Samengevat is de 2016 Citroën Jumper Crossbarless Bull Bar van Steeler een premium accessoire dat effectieve bescherming biedt en er stijlvol uitziet. Als u op zoek bent naar een manier om de veiligheid van uw voertuig te verbeteren met behoud van de originele esthetiek, dan is deze koeienvanger een ideale keuze. Vertrouw op Steeler om je te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam product dat zal voldoen aan al je verwachtingen voor bescherming en stijl.

PBDBJ-R0070-06-I

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Springer
Type bar
sans barre transversale