Buffel koplamp met beschermplaat Citroen Jumper 2016

Buffalo koplamp met beschermplaat voor Citroën Jumper 2016

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Het Buffalo spatbord met beschermplaat heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDBJ-R0070-04-JUMPER-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 659,51
€ 659,51 € 545,05
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 659 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 659 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2016 Citroën Jumper koeienvanger met bodemplaat

Steeler's koeienvanger met skid plate voor de Citroën Jumper 2016 is de ideale accessoire voor bestuurders die op zoek zijn naar maximale bescherming voor hun voertuig. Speciaal ontworpen om perfect te passen op de 2016 Citroën Jumper, biedt deze koeienvanger de perfecte combinatie van kracht, functionaliteit en stijl.

Vervaardigd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is deze koeienvanger gemaakt van sterke, duurzame materialen, die superieure bescherming bieden tegen mogelijke schokken en stoten. Het slimme ontwerp bevat een beschermende plaat die het onderste deel van je auto bedekt, waardoor de motor, het oliecarter en andere vitale onderdelen effectief worden beschermd tegen schade veroorzaakt door obstakels op de weg.

Naast de beschermende functie voegt deze koeienvanger ook een vleugje stoere stijl toe aan je Citroën Jumper. Het elegante en agressieve ontwerp versterkt het algemene uiterlijk van het voertuig en onderscheidt het van andere modellen. Hij is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de originele styling van de Citroën Jumper, waardoor een onderscheidende en unieke look ontstaat.

De montage van deze koeienvanger is relatief eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je auto. Hij past perfect op de bestaande bevestigingspunten van de 2016 Citroën Jumper en garandeert een veilige en solide installatie.

Samengevat is Steeler's 2016 Citroën Jumper voorste koeienvanger met skidplate een accessoire van hoge kwaliteit dat maximale bescherming, praktische functionaliteit en een geweldige uitstraling biedt. Als je op zoek bent naar een complete oplossing om je Citroën Jumper te beschermen tegen obstakels en een stoere look toe te voegen, dan is deze bull bar de perfecte keuze. Vertrouw op Steeler voor een betrouwbaar en duurzaam product dat aan al je wensen voldoet.

PBDBJ-R0070-04-JUMPER-I

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Springer
Type bar
plaque de protection