Buffel koplamp met grill Citroën Jumper 2016

Buffelkopbeschermer met grill voor Citroën Jumper 2016

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo Screen met grill heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

PBDBJ-R0070-00-JUMPER-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 682,38
€ 682,38 € 563,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 682 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 682 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

2016 Citroën Jumper koeienvanger met grille

Steeler's 2016 Citroën Jumper koeienvanger met grill is een robuuste en functionele toevoeging aan je voertuig. Met precisie ontworpen om perfect te passen op de 2016 Citroën Jumper, biedt deze koeienvanger extra bescherming aan de voorkant van uw voertuig, terwijl het een onmiskenbaar sportieve look toevoegt.

Vervaardigd door Steeler, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, is deze koeienvanger gemaakt van sterke, slijtvaste materialen, die zorgen voor optimale bescherming tegen potentiële stoten en botsingen. Het elegante en agressieve ontwerp voegt ook een vleugje stijl toe aan je Citroën Jumper, waardoor je Citroën Jumper er beter uitziet.

Deze koeienvanger heeft een geïntegreerde grille, die je radiateur extra beschermt tegen vuil en spatten. De grille is zorgvuldig ontworpen voor een goede luchtstroom, waardoor koelproblemen worden voorkomen.

De installatie van deze koeienvanger is relatief eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je auto. Hij past perfect in de bestaande montagepunten op de 2016 Citroën Jumper en zorgt voor een stevige en veilige installatie.

Samengevat is Steeler's 2016 Citroën Jumper koeienvanger met grill een accessoire van hoge kwaliteit dat bescherming, functionaliteit en stijl combineert. Het biedt verhoogde bescherming aan je voertuig en verbetert tegelijkertijd de algehele esthetiek. Als je op zoek bent naar zowel veiligheid als looks, dan is deze koeienvanger een ideale keuze voor je Citroën Jumper 2016.

PBDBJ-R0070-00-JUMPER-I

Gegevensblad

Diameter
70 mm
Model
Springer
Type bar
Rooster