Programmeerbare besturingseenheid en voedingsmodule (vaste montage)

Besturingskast met programmeerbare functie en voedingsmodule

Bedieningskast voor waarschuwingslichten, sirene, werklichten en hulpapparaten

Bedieningspaneel met 8 knoppen met tweekleurige achtergrondverlichting, geïntegreerde zoemer en 10 LED-indicatoren voor waarschuwingspijlen.

Programmeerbare functie voor Europese knoppen voor sirenevergrendeling, richtingsaanlopen voor snelle activering

Schakelt automatisch over naar stand-by nadat de controller 1 of 15 minuten inactief is geweest

BC0092SW833
€ 402,42
€ 402,42 € 332,58
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 402 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 402 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,02.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Programmeerbaar bedieningspaneel en voedingsmodule (vaste montage)

Het bedieningspaneel en de voedingsmodule die we hier zullen bespreken, zijn ultramoderne apparaten die ontworpen zijn om te voldoen aan de complexe behoeften van uiteenlopende industriële en commerciële toepassingen. Het is ontworpen voor efficiënt energiebeheer en nauwkeurige regeling van aangesloten systemen en biedt een uitzonderlijk prestatieniveau.

Het ontwerp van dit bedieningspaneel is zowel elegant als robuust en garandeert duurzaamheid en bestendigheid tegen de meest veeleisende omgevingsomstandigheden. De constructie van hoogwaardige materialen garandeert een lange levensduur, waardoor de onderhoudskosten tot een minimum beperkt blijven.

Het hart van het bedieningspaneel wordt gevormd door een geavanceerde voedingsmodule die zorgt voor een stabiele en betrouwbare voeding van het hele systeem. Door het gebruik van hoogwaardige componenten en een intelligent ontwerp is deze module in staat om spanningsfluctuaties effectief te beheren en een ononderbroken stroomtoevoer te garanderen.

Gebruiksgemak is een cruciaal aspect van dit bedieningspaneel en deze voedingsmodule. De gebruiksvriendelijke interface maakt een snelle configuratie en eenvoudige bewaking van systeemparameters mogelijk. Verlichte indicatoren en displayschermen zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

De connectiviteit van het paneel is al even indrukwekkend. Het is uitgerust met moderne communicatiepoorten, waardoor het eenvoudig te integreren is in bredere beheersystemen. Het paneel is ook compatibel met verschillende communicatieprotocollen, waardoor het geschikt is voor verschillende omgevingen en toepassingen.

Veiligheid is een topprioriteit en dit bedieningspaneel en deze voedingsmodule vormen daarop geen uitzondering. Het is uitgerust met meerdere veiligheidsfuncties, waaronder beveiliging tegen overspanning, overstroom en kortsluiting. Bovendien zorgt een vergrendelingssysteem en beperkte toegang ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot gevoelige functies.

Tot slot is dit bedieningspaneel en deze voedingsmodule ontworpen om mee te groeien met uw behoeften. Het is uitbreidbaar, wat betekent dat je extra modules kunt toevoegen om aan toekomstige behoeften te voldoen. Dit zorgt ervoor dat je initiële investering in deze apparatuur ook op de lange termijn relevant en winstgevend blijft.

Samengevat is het bedieningspaneel en de voedingsmodule die we hier hebben besproken een uitstekend voorbeeld van moderne techniek. Met zijn robuuste ontwerp, geavanceerde functies en veelzijdigheid biedt het een complete oplossing voor energiebeheer en systeembesturing, wat uw toepassingsgebied ook is. Het belichaamt een streven naar kwaliteit, prestaties en veiligheid en is klaar om de meest veeleisende uitdagingen van de moderne industrie aan te gaan.

BC0092SW833

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Stroomsterkte
50A
Bedrijfstemperatuur
-40°C - + 60°C