Pro Led 3-kanaals bedieningseenheid

Bedieningskast voor 3-weg bar.

De bedieningskast heeft 3 vergrendelknoppen en een tijdelijke knop

Afmetingen zijn 96X39X23mm

BC012010011
€ 19,21
€ 19,21 € 15,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led 3-kanaals bedieningseenheid

een geavanceerd apparaat voor geavanceerd en efficiënt beheer van verschillende systemen en apparatuur. Dit bedieningspaneel valt op door zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functionaliteit, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor allerlei toepassingen.

Wanneer je dit online controlepaneel opent, word je meteen begroet door een goed georganiseerde en intuïtieve interface. Essentiële informatie wordt op een duidelijke en toegankelijke manier gepresenteerd, waardoor het eenvoudig is om te navigeren en instellingen te configureren.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit controlepaneel is de veelzijdigheid. Het is in staat om een grote verscheidenheid aan taken en systemen te beheren, of het nu gaat om het besturen van industriële processen, het bewaken van complexe technische installaties of het beheren van elektrische apparatuur. Deze veelzijdigheid maakt het tot een hulpmiddel van onschatbare waarde voor vele industrieën en sectoren.

Een ander opmerkelijk aspect van dit bedieningspaneel is zijn vermogen om realtime informatie te leveren. Met behulp van sensoren en bewakingsapparatuur kan het belangrijke gegevens verzamelen over de prestaties van systemen die in gebruik zijn. Deze gegevens worden vervolgens duidelijk en beknopt gepresenteerd aan de gebruiker, zodat deze weloverwogen beslissingen kan nemen.

Beveiliging is een belangrijk aandachtspunt bij veel toepassingen, en dit bedieningspaneel is daarop geen uitzondering. Het bevat geavanceerde beveiligingsfuncties om de toegang tot gevoelige instellingen en gegevens te beschermen. Bovendien kan het worden geconfigureerd om waarschuwingen te activeren in het geval van een probleem of kritieke situatie, zodat er snel kan worden gereageerd in het geval van een incident.

Wat betreft connectiviteit is het bedieningspaneel compatibel met een reeks communicatieprotocollen, waardoor het eenvoudig te integreren is in bestaande systemen. Het kan gebruikt worden met zowel bedrade als draadloze apparaten, wat een grote flexibiliteit biedt.

Kortom, het bedieningspaneel dat via de link toegankelijk is, is een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en veilig hulpmiddel voor geavanceerd beheer van verschillende systemen en apparatuur. Het vermogen om realtime informatie te leveren en zich aan te passen aan verschillende toepassingen maakt het een ideale keuze voor vele industrieën en sectoren.

BC012010011

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
39 mm
Lengte
96 mm
Breedte
96 mm
Diepte
23 mm
Bedrijfstemperatuur
-30°C + 65°C