Basis Led dubbele oprijplaat 1116mm 11500lm

Basis Led Dubbele Ramp Led 1116mm 11500lm

De 96 LED Ramp Led is een innovatieve verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende verlichtingsbehoeften van een verscheidenheid aan toepassingen, van verkeersborden tot industriële achtergrondverlichting. Met 96 zeer efficiënte LED-chips biedt deze LED stripverlichting een uitzonderlijke helderheid met een minimaal energieverbruik, waardoor het een economische en milieuvriendelijke keuze is.

Met zijn robuuste ontwerp en hoogwaardige constructie is de 96 LED stripverlichting ontworpen om uitzonderlijke duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn te bieden, zelfs in zware omgevingsomstandigheden. De behuizing van aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit zorgt voor optimale warmteafvoer, zodat de lamp zelfs in omgevingen met hoge temperaturen betrouwbaar werkt. Bovendien maakt het water- en stofdichte ontwerp hem geschikt voor gebruik buitenshuis en biedt bescherming tegen de elementen.

Dankzij de opmerkelijke veelzijdigheid is deze LED stripverlichting eenvoudig te installeren en kan ze worden aangepast aan verschillende toepassingen dankzij de compatibiliteit met verschillende voedingssystemen. Of het nu gaat om het verlichten van vrachtwagens, trailers, magazijnen of andere industriële ruimten, de 96 LED stripverlichting biedt een uniforme en constante helderheid en zorgt voor een optimale zichtbaarheid en verbeterde veiligheid in werkomgevingen.

Dankzij het onderhoudsarme ontwerp verlaagt deze LED stripverlichting de bedrijfskosten op lange termijn en biedt ze een uitzonderlijk lange levensduur, waardoor ze een lonende investering is voor bedrijven van elke omvang. Dankzij het lagere energieverbruik helpt deze LED strip ook de ecologische voetafdruk te verkleinen, waardoor duurzame en milieuvriendelijke initiatieven worden ondersteund.

Al met al belichaamt de 96 LED stripverlichting uitmuntendheid in hoogwaardige verlichting, met de perfecte combinatie van helderheid, duurzaamheid, energiezuinigheid en veelzijdigheid, waardoor het een overtuigende keuze is voor professionals die hun industriële verlichting en veiligheid willen optimaliseren.

RL0036LB
€ 127,05
€ 127,05 € 105,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 127 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 127 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,27.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

1116mm Ledstang uit onze Basic Led serie

De Led schans heeft geen positielichten

De Ledbar heeft 96 leds en produceert een lichtstroom van 11500 lumen

De Ledbar heeft een vermogen van 197W

De afmetingen van de Ledbar zijn:

  1. Lengte met steunen: 1116mm
  2. Hoogte zonder steunen: 78mm
  3. diepte: 65mm

model exclusief verkocht op de website

RL0036LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
80 mm
Lengte
1116mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
11500lm
Diepte
65 mm
stroom
196W
aantal leds
96
dubbele ledstrip
ja

Klanten die dit product kochten, kochten ook: