• Alleen online

Basic Led Dubbele Oprijplaat Combo 165mm 1400lm recht

Basic Led Double Ramp Led Combo 165mm 1400lm recht

De 12 LED stripverlichting is een essentieel onderdeel van elk modern verlichtingsproject. Ontworpen met een strak esthetisch en functioneel ontwerp, is deze stripverlichting een ideale keuze voor efficiënte, energiebesparende verlichting. Dankzij de robuuste en duurzame constructie biedt deze lamp langdurige, betrouwbare prestaties in verschillende toepassingen.

Met zijn 12 zeer efficiënte LED's biedt deze LED stripverlichting een krachtige, gelijkmatige verlichting over een groot gebied. Elke LED is zorgvuldig gepositioneerd voor een optimale lichtspreiding, wat zorgt voor een heldere, niet-verblindende zichtbaarheid. Het energiezuinige ontwerp zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het stroomverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze is.

Dankzij het compacte ontwerp met laag profiel is de strip eenvoudig te integreren in verschillende omgevingen, of het nu gaat om commerciële, industriële of residentiële toepassingen. De 12 LED stripverlichting is eenvoudig en flexibel te installeren en biedt een opmerkelijke veelzijdigheid om aan verschillende verlichtingsbehoeften te voldoen. De robuuste behuizing voor zwaar gebruik biedt betrouwbare bescherming tegen schokken en trillingen en zorgt voor een lange levensduur en uitzonderlijke betrouwbaarheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

De 12 LED stripverlichting is voorzien van geavanceerde technologie die zorgt voor een efficiënte warmteafvoer, waardoor de lamp kan werken zonder oververhitting en stabiel presteert in veeleisende werkomstandigheden. Het superieure kwaliteitscontrolesysteem garandeert hoge duurzaamheids- en prestatienormen en zorgt voor een constante helderheid en lange levensduur zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het licht.

Kortom, de 12 LED Ramp is het toppunt van LED-verlichting en biedt de perfecte combinatie van kracht, energie-efficiëntie, duurzaamheid en veelzijdigheid. Met zijn elegante design en betrouwbare prestaties is het de perfecte keuze voor verlichting van hoge kwaliteit in een verscheidenheid aan toepassingen.

RL0032RLB
€ 23,23
€ 23,23 € 19,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 23 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 23 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

RL0032RLB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
77 mm
Lengte
165mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
1400lm
Diepte
65 mm
stroom
25W
aantal leds
12
dubbele ledstrip
ja

Klanten die dit product kochten, kochten ook: