SRI Verlicht Voorbord Volvo FH4 HSLP & XHLS 22X136cm

FrontSign verlicht bord voor Volvo

Het bord is compatibel met Volvo FH4 HSLP en XHLS

De afmetingen van het verlichte bord zijn 22X136cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN22136VOL
€ 849,42
€ 849,42 € 702,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 849 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 849 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI FrontSign Verlicht bord Volvo FH4 HSLP & XHLS 22X136cm

Ontdek het FrontSign Verlicht Bord voor Volvo Trucks, een state-of-the-art bewegwijzeringsoplossing speciaal ontworpen voor de FH4 HSLP en XHLS modellen. Met afmetingen van 22x136cm biedt dit bord maximale zichtbaarheid op de weg en zorgt het voor duidelijke en effectieve communicatie met andere chauffeurs en voetgangers.

Het flexibele ontwerp, met een breedte van slechts 8mm, maakt eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm op je voertuig mogelijk. De dicht bij elkaar geplaatste LED's zorgen voor een optimale lichtopbrengst en garanderen een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Bovendien genereert de FrontSign voor Volvo weinig warmte, waardoor de levensduur wordt verlengd en de prestaties op lange termijn betrouwbaar blijven. De montage is snel en eenvoudig dankzij de bijgeleverde beugels, waardoor professionele chauffeurs een probleemloze installatie kunnen uitvoeren.

Maximaliseer uw aanwezigheid op de weg en garandeer de veiligheid van uw voertuig met FrontSign for Volvo. Met zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie is het de ideale accessoire om uw bedrijf te promoten en uw merkimago op de weg te versterken.

EN22136VOL

Gegevensblad

dealer
Volvo
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
22X136
nieuw
SRI