SRI FronSign lichtbak Scania Highline S&R 23X138cm

FrontSign lichtbak voor Scania

Het bord is compatibel met Scania Highline S en R

De afmetingen van de lichtbak zijn 23X138cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN23138SCA
€ 849,42
€ 849,42 € 702,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 849 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 849 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht FronSign Scania Highline S&R 23X138cm

Ontdek de FrontSign verlichte signalisatie die speciaal is ontworpen voor Scania Highline S en R trucks. Met zijn perfecte afmetingen van 23x138cm biedt deze signalisatie optimale zichtbaarheid op de weg, zodat u effectief kunt communiceren met andere chauffeurs en voetgangers.

Dankzij het flexibele ontwerp met een breedte van slechts 8 mm past het perfect op uw Scania-truck en voegt het een vleugje elegantie toe aan de algehele esthetiek.

Dankzij de dicht op elkaar geplaatste LED's is de lichtopbrengst optimaal, waardoor maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs bij weinig licht. Bovendien verlengt de lage warmteafgifte de levensduur, waardoor u een betrouwbare, duurzame bewegwijzeringsoplossing hebt.

De installatie van dit bord is kinderspel, dankzij de eenvoudige montage. De benodigde beugels zijn inbegrepen, zodat je het snel en gemakkelijk kunt installeren, zonder gedoe of complicaties. Kies de FrontSign lichtbak voor Scania en zet uw stempel op de weg met stijl en efficiëntie.

EN23138SCA

Gegevensblad

dealer
Scania
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
nieuw
SRI