SRI Verlicht bord Voorbord Scania 18X120cm

FrontSign verlicht bord voor Scania

Het bord is compatibel met standaard Scania-voertuigen

De lichtbak is 18X120cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN18120SCA
€ 817,72
€ 817,72 € 675,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 817 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 817 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign Scania 18X120cm

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal is ontworpen voor Scania trucks. Deze lichtbak is compatibel met standaardmodellen en biedt uitzonderlijke zichtbaarheid op de weg om uw bedrijf of merk stijlvol en efficiënt te promoten.

Met zijn royale afmetingen van 18x120 cm is deze lichtbak ontworpen om de aandacht te trekken, zelfs van een afstand. Het flexibele ontwerp met een breedte van 8 mm zorgt voor een eenvoudige installatie op je voertuig en past zich perfect aan de vorm aan.

Dankzij de dicht bij elkaar geplaatste LED's is de lichtopbrengst van dit bord optimaal, zodat het zelfs bij weinig licht maximaal zichtbaar is. Bovendien verlengt de lage warmteafgifte de levensduur, waardoor een betrouwbare en duurzame oplossing voor bewegwijzering ontstaat.

Het monteren van dit bord is uiterst eenvoudig en er worden beugels meegeleverd voor eenvoudige installatie op uw Scania-truck. Geef uw bedrijf een opvallende en professionele aanwezigheid op de weg met de FrontSign lichtbak voor Scania.

EN18120SCA

Gegevensblad

dealer
Scania
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
18X120
nieuw
SRI