SRI Verlicht bord Voorbord Scania Topline 25X165cm

FrontSign lichtbak voor Scania

Het bord is compatibel met Scania Topline trucks

Het verlichte bord meet 25X165cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

De lichtbak heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN25165SCA
€ 849,42
€ 849,42 € 702,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 849 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 849 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI Verlicht bord FrontSign Scania Topline 25X165cm

Ontdek de lichtbak FrontSign die speciaal is ontworpen voor Scania Topline-trucks. Met zijn royale afmetingen van 25x165 cm biedt dit bord uitzonderlijke zichtbaarheid op de weg en zorgt het voor duidelijke en effectieve communicatie met andere chauffeurs en voetgangers.

Dankzij de opmerkelijke flexibiliteit, met een breedte van slechts 8 mm, is het eenvoudig te installeren en past het zich perfect aan de vorm van de truck aan. De LED's zijn zorgvuldig verdeeld voor een optimale lichtopbrengst, waardoor een maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Dankzij de lage warmteafgifte biedt deze lichtbak een lange levensduur, waardoor een duurzaam en betrouwbaar gebruik op de weg gegarandeerd is. De montage wordt vereenvoudigd door de meegeleverde beugels, voor een snelle en probleemloze installatie.

Rust uw Scania Topline truck uit met de FrontSign lichtbak voor moderne, in het oog springende bewegwijzering, voor een opvallende aanwezigheid op de weg en om uw bedrijf stijlvol en efficiënt onder de aandacht te brengen.

EN25165SCA

Gegevensblad

dealer
Scania
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
25X165
nieuw
SRI