SRI Verlicht bord Voorbord Scania Highline 23X135cm

FrontSign lichtbak voor Scania

Het bord is compatibel met Scania Highline

De afmetingen van de lichtbak zijn 23X164cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst dankzij dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN23164SCA
€ 849,42
€ 849,42 € 702,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 849 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 849 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI FrontSign lichtbak Scania Highline 23X135cm

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal is ontworpen voor Scania Highline trucks, een essentiële aanvulling voor elk bedrijf dat zijn zichtbaarheid op de weg wil vergroten. Met zijn royale afmetingen van 23x164 cm biedt dit bord een ideaal communicatieoppervlak voor het promoten van uw merk of services.

Ontworpen met een flexibiliteit van 8 mm, past dit bord perfect bij de vorm van uw Scania Highline truck, waardoor het er onberispelijk uitziet. Dankzij de dicht bij elkaar geplaatste LED's biedt het een optimale lichtopbrengst, waardoor het zelfs bij weinig licht uitstekend zichtbaar is.

Een groot voordeel van dit bord is de lage warmteafgifte, waardoor de levensduur wordt verlengd en een betrouwbare werking op de lange termijn wordt gegarandeerd. Bovendien is de montage ongelooflijk eenvoudig dankzij de meegeleverde beugels, wat zorgt voor een snelle, efficiënte en probleemloze installatie.

Kies voor het FrontSign Illuminated Sign voor Scania Highline en zorg dat u een blijvende indruk maakt op de weg, terwijl u de herkenbaarheid van uw bedrijf versterkt met stijl en professionaliteit.

EN23164SCA

Gegevensblad

dealer
Scania
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
23X164
nieuw
SRI