SRI Verlicht bord Voorbord DAF XF105 23X135

FrontSign verlicht bord voor Daf

Het bord is compatibel met Daf XF

Het verlichte bord meet 23x135cm

Het bord is flexibel met een breedte van 8mm

Optimale lichtopbrengst van dicht bij elkaar geplaatste LED's

Het bord heeft een lage warmteafgifte, wat de levensduur verlengt

Gemakkelijk te installeren

Beugels inbegrepen

EN23135DAF
€ 849,60
€ 849,60 € 702,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 849 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 849 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

SRI FrontSign lichtbak DAF XF105 23X135

Ontdek de FrontSign lichtbak die speciaal ontworpen is voor Daf voertuigen en een opmerkelijke zichtbaarheid op de weg biedt. Deze royale lichtbak van 23x135 cm is compatibel met de Daf XF-modellen en zorgt voor een opvallende aanwezigheid en effectieve communicatie.

Dankzij het flexibele ontwerp met een breedte van slechts 8 mm past dit bord gemakkelijk op verschillende oppervlakken en is het veelzijdig te installeren. De dicht bij elkaar geplaatste LED's zorgen voor een optimale lichtopbrengst en verlichten je boodschap met een uitzonderlijke helderheid, zelfs in de meest veeleisende lichtomstandigheden.

Dankzij de lage warmteafgifte heeft dit bord een lange levensduur, wat zorgt voor betrouwbare, langdurige prestaties. Bovendien wordt de eenvoudige montage vergemakkelijkt door de meegeleverde beugels, waardoor de installatie snel en probleemloos verloopt.

Kies voor de FrontSign lichtbak voor Daf, die kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak combineert voor succesvolle visuele communicatie op uw Daf XF voertuigen.

EN23135DAF

Gegevensblad

Model
DAF XF
dealer
Daf
Type enseigne
Frontsign
enseigne/plexi
Enseigne
Dimensions enseignes
23X135
nieuw
SRI